BINNEN 10 WEKEN LEIDEN WIJ JE OP TOT CHAUFFEUR IN TILBURG!

Chauffeur worden? Neem dan deel aan het unieke BTT opleidingstraject tot chauffeur. De combinatie van 'training on the job', eigen lesvoertuigen en een eigen instructeur maken deze opleiding tot een groot succes!

 

Hoe ziet het traject er uit?


Als leerling chauffeur bij BTT ga je allereerst kennis maken met het vak door een volledige week mee te rijden met een ervaren collega chauffeur. Tijdens deze week ga je ervaren wat een chauffeur van BTT gedurende de dag doet en waar hij mee te maken krijgt. Natuurlijk kun je meteen een actieve bijdrage leveren door de chauffeur te helpen waar mogelijk. 

Als leerling chauffeur krijg je ook training in het rangeren; deze training wordt verzorgd door onze eigen instructeur. Als rangeerder leer je hoe het is om met een trailer te rijden en aan- en af te docken. Na ongeveer vier weken start je met de theorie opleiding voor rijbewijs C. Zodra je de theorie-examens hebt behaald, word je ingepland voor de praktijklessen met onze eigen instructeur in onze eigen lesauto. Nadat je de praktijklessen hebt doorlopen, ga je op praktijkexamen voor rijbewijs C.

Hierna zul je een periode ervaring op gaan doen op de rangeertrekker waarbij je jezelf de trekker-oplegger combinatie helemaal eigen kunt maken. Tot slot word je ingepland voor de praktijklessen voor rijbewijs CE, wederom met onze eigen instructeur en leswagen.

 

De voordelen van een opleiding via BTT
 

  •      Alle opleidingskosten volledig vergoed
  •      Rijbewijs CE behalen binnen 10 weken!
  •      Baangarantie
  •      Salaris tijdens het opleidingstraject
  •      Persoonlijke begeleiding

En verder ...


Tijdens het gehele traject zullen er regelmatig evaluatie- en begeleidingsgesprekken plaatsvinden en kan het traject hier en daar aangepast worden, passend bij de individuele ontwikkeling van de leerling.

Aan het einde van het traject heb je zowel rijbewijs C als rijbewijs CE in je bezit en kun je volledig aan de slag als chauffeur binnen BTT.

Het opleidingstraject van BTT is mogelijk bij onze vestiging in Tilburg.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via onderstaande knop!

 

WERKEN BIJ GVT


Heb jij passie voor de logistiek? En wil je werken bij een van de meest toonaangevende bedrijven binnen de logistiek?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat de vacature die je zoekt er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

CONTACT


GVT Group of Logistics
Afdeling Personeelszaken
Gesworenhoekseweg 4
5047 TM Tilburg

+31 (0) 13 583 85 85

+31 (0) 6 11 04 80 69