BTT ACADEMY

ONS EIGEN OPLEIDINGSCENTRUM

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich continue blijven ontwikkelen en hun kennis blijven vergroten. Enerzijds om aansluiting te blijven houden op wat de markt van ons vraagt, maar ook om de persoonlijke groei van onze medewerkers te blijven stimuleren. Dit doen we door middel van betaalde cursussen, trainingen, vakopleidingen en begeleiding bij het ontwikkelen van jouw talenten. 

BTT ACADEMY HEEFT:

  • Chauffeursopleidingen
  • Trainingen voor rijdend materiaal
  • Vaktrainingen in transport & logistiek
  • Talentontwikkel trajecten

TRAINEESHIP OF STAGE

Ben jij geïnteresseerd in logistiek en wil je werken én leren tegelijkertijd? Bij BTT bieden wij mbo- en hbo-studenten de kans om als trainee of stagiair aan de slag te gaan. Onze BTT Academy heeft jaarlijks leer- en ontwikkelplekken beschikbaar. Als BTT Trainee krijg je vanaf dag 1 al vertrouwen en verantwoordelijkheden, uiteraard met de juiste begeleiding!

CHAUFFEUR WORDEN?

Wil jij jouw eigen kantoor op wielen? Lijkt het je super gaaf om dat grote stuur in handen te nemen? Bij BTT volg je de opleiding tot vrachtwagenchauffeur in een korte tijd. Het enige wat jij nodig hebt is motivatie, inzet en talent! En ook tijdens de opleiding bieden wij jou al een baan zodat je voorzien bent van een inkomen. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina en stel je vraag.